Professioneel en deskundig advies
op maat

Maak nu een afspraak

Ambachtelijke Fairtrade trouwringen
… Met liefde gemaakt door Juwelier de Tijd

Maak nu een afspraak

Het grootste aanbod
… keuze uit duizenden ringen

Maak nu een afspraak

Gebruik onze designer
… en ontwerp jullie unieke trouwringen

Maak nu een afspraak

Zwarte trouwringen - carbon, keramiek, zwart edelstaal & zirkonium

Zijn jullie op zoek naar zwarte trouwringen?

Zwarte trouwringen zijn fantastisch om te dragen. De diepzwarte kleur maakt de ringen uniek en veelzijdig. Het is al een blikvanger op zich, maar icm met een ander metaal komt de zwarte kleur fantastisch tot zijn recht. Zwarte trouwringen met geel-, rosé of wit goud geven een bijzonder harmonieus kleurcontrast. De collectie bestaat uit geheel of gedeeltelijk zwarte trouwringen. Er is keuze uit verschillende materialen. Erg populair zijn titanium met carbon of goud met carbon. Ook is er keuze uit keramiek met wolfraam-carbide – tungsten. Zwart staal combineren wij graag met titanium, wit-, rosé en geel goud. Een diamant of kleur edelsteen kan net de finishing touch geven bij de zwarte trouwring.

banner1banner2

Willen jullie een bijzonder ontwerp met een unieke kleur? Laten jullie je dan inspireren door zwarte trouwringen uit onze collectie of kom eens langs in ons trouwringenstudio.

 

Carbon trouwringen

Carbon trouwringen behoren tot onze speciale trouwringcollecties. Het carbon heeft een blijvende mat glanzende donkere kleur. Is zeer hard omdat het net als diamant uit koolstof bestaat. En is aangenaam om te dragen omdat het zeer licht van gewicht is. Daarom wordt het ook toegepast bij rally races en in de ruimtevaart. Net als titanium is carbon anti-allergisch. Waardoor het ook geschikt is voor mensen met allergieën. Het soortelijk gewicht (S.M.) van een carbon trouwring is hetzelfde als van een edelstalen trouwring. Echter is de trekvastheid van carbon t.o.v. edelstaal 5 maal zo groot. Carbon ringen worden naar verloop van tijd niet bros en zijn niet rek- of vermaakbaar.

carbon titanium trouwringen

zwarte trouwringen

 

 

 

 

 

 

Keramiek trouwringen

De keramiek trouwring is momenteel erg populair! Trouwringen met keramiek hebben namelijk een blijvende diepzwarte kleur. Zijn krasvast in dagelijks gebruik en (bijna) onbreekbaar. Hierdoor is keramiek ideaal om te gebruiken voor trouwringen en sieraden. De keramiek trouwring is perfect te combineren met andere sieraden zoals; een aanschuifring, parels en diamanten. Dit geeft een spectaculair effect!

keramiek tungsten trouwringen

keramiek wolfraam trouwring

 

 

 

 

 

 

 

Zwart edelstaal trouwringen

Zwart staal is van oorsprong donker grijs. Door de behandeling van het materiaal ontstaat de diepzwarte kleur. En wordt het materiaal bijzonder hard en duurzaam. Hierdoor is de gepolijste versie krasvaster is dan de matte ring. De laag van de zirkonium trouwring zou kunnen krassen door contact met hardere materialen. Echter blijft de laag veel langer mooi dan bijv. een ring die behandeld is door te rhodineren of vergulden.

geel goud zwarte trouwringen

Zirkonium zwarte trouwringen

Zirkonium wordt tegenwoordig veel in trouwringen toegepast. Dit zwarte metaal heeft veel weg van titanium. Zij hebben namelijk beide een extreem hoog smeltpunt. Door het materiaal bloot te stellen aan extreme hitte krijgt de zirkonium trouwring zijn harde- en zwarte oppervlaktelaag. Net als bij de zwart stalen ringen kan de zirkonium ring ook krassen door contact met een harder materiaal. Het is erg licht van gewicht waardoor het zeer aangenaam is om te dragen.

 

De zekerheden van Juwelier de Tijd

 • Rechtstreekse inkoop van de grootste trouwringen fabrikanten van Europa
 • Keuze uit duizenden modellen
 • Custom made, ontwerp zelf jullie droomringen
 • Gratis gravure aktie
 • Gratis verzekerd tegen diefstal (3 jaar)*
 • Maat garantie (Geldt niet voor alle modellen)
 • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
 • Levenslange garantie op materiaal en fabricage

Juwelier De Tijd

Doctor Hubernoodtstraat 34A
7001 DX Doetinchem (Gelderland)

Tel: 0314 39 20 66
info@juwelierdetijd.nl

tell-02

google_plus  youtube_2

Taxateur, Goudsmid & Diamantair

 • Meester Goudsmid designer
 • Register Taxateur & schade-expert
 • Diamantexpert C.D.G.
 • Europees Gemmoloog E.G.
 • Edelsteendeskundige D.G.I.