Professioneel en deskundig advies
op maat

Maak nu een afspraak

Ambachtelijke Fairtrade trouwringen
… Met liefde gemaakt door Juwelier de Tijd

Maak nu een afspraak

Het grootste aanbod
… keuze uit duizenden ringen

Maak nu een afspraak

Gebruik onze designer
… en ontwerp jullie unieke trouwringen

Maak nu een afspraak

Trouwbeurs Arnhem - Doetinchem - Nijmegen Bruidsbeurs

Ivm uw en onze veiligheid zijn alle getoonde sieraden en trouwringen op de trouwbeurzen dummy (geen edelmetaal). In de juwelierszaak en trouwringenstudio zijn de echte exemplaren te bekijken en passen.

 

Bruidsbeurs trouwlocatie Partycentrum Plok op woensdag 4 september 2019 in Didam

Op woensdag 4 september vindt de bruidsbeurs bij Partycentrum Plok plaats. Trouwen op jullie eigen manier, maar dan net even anders. Kom naar de trouwbeurs en laat je inspireren door de specialisten uit de trouwbranche. Jullie kunnen terecht van 19:00 uur tot 22:00 uur op de trouwbeurs in Didam. Om 21:00 uur zal er een mooi verzorgde bruisshow plaats vinden. Graag stellen wij alvast een aantal trouw-specialisten aan jullie voor die te vinden zullen zijn op de trouwbeurs. Bruidsfotograaf Dies Goorman, bruidsmode van bruidsatelier Petra, zangeres Maartje Unplugged en trouwlocatie Kasteel Huis Bergh uit ’s Heerenberg.

Adres; Partycentrum Plok
Dijksestraat 52
6942 GD Didam

 

 

Trouwbeleving Event in Kasteel Rosendael zondag 6 oktober 2019

Vlakbij Arnhem in Rozendaal ligt het prachtige Landgoed Rosendael. Het indrukwekkende en historische kasteel ligt gelegen in een mooi aangelegd park. Als trouwlocatie kan zowel het kasteel als de oranjerie dienen. Dit is de perfecte trouwlocatie voor wie elkaar het ja-woord wilt geven in een romantische omgeving. Er kan een fotoshoot plaatsvinden in het park terwijl de gasten een rondleiding krijgen door het museum van het kasteel. Tijdens het Trouwbeleving Event op zondag 6 oktober kunnen jullie een rondleiding krijgen door het kasteel en kennis maken met de specialisten uit de Trouwbranche. Wij van Juwelier de Tijd zullen een uitgebreide collectie trouwringen, verlovingsringen, memoireringen, briljanten ringen en bruidssieraden tonen.

Adres; Kasteel Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal

 

bruidsbeurs kasteel Rosendael

 

Wedding fair te Zwolle op zondag 13 oktober 2019- Trouwbeurs Zwolle

Zondag 10 februari van 11:00 uur tot 17:00 uur vindt de Weddingfair Zwolle plaats in de supporterslounge van PEC in het luxueuze Hotel Lumen, IJsseldeltacenter, naast het Zwolse stadion. De entree is gratis. Ook kunnen jullie deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers ontvangen een leuke goodybag. Geniet van alle mooie trouwjurken in de bruidsmodeshows om 12:30 en om 15:00 uur.

Adres; Hotel Lumen
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle

trouw beurs

 

 

Wishes Event te Hengelo (OV) op zondag 17 november 2019- Trouwbeurs Hengelo

Wishes Event op trouwlocatie ’t Wapen van Beckum, het persoonlijkste Trouw Event voor aanstaande bruidsparen voor de regio Hengelo (OV) en ver daarbuiten. Ontvang veel inspiratie, tips en adviezen van de vele trouwprofessionals en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor jullie perfecte trouwdag.

Adres; ’t Wapen van Beckum
Beckumerkerkweg 20
7554 PV Hengelo

 

 

Wishes Event te Deventer op zondag 19 januari 2020- Trouwbeurs Deventer

Wishes Event op trouwlocatie Sandton Ijsselhotel, het persoonlijkste Trouw Event voor aanstaande bruidsparen voor de regio Overijssel en ver daarbuiten. Ontvang veel inspiratie, tips en adviezen van de vele trouwprofessionals en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor jullie perfecte trouwdag.

Adres; Sandton IJsselhotel
Worp 2
7419 AD Deventer

 

Bruidsbeurs Oranjerie Ruurlo op donderdag 24 januari 2020 – Trouwbeurs Ruurlo
De bruidsbeurs van Oranjerie Ruurlo is het bruidsevent bij uitstek om eens te bezoeken. Met een spectaculaire bruidsshow, diverse stands en gegarandeerd een gezellige avond! En vindt plaats op donderdag 24 januari van 19.00 tot 22.00 uur Aanmelden kan via; www.oranjerieruurlo.nl/aanmelden

Adres; Oranjerie Ruurlo
Stapeldijk 1
7261 LL Ruurlo

 

Wedding fair te Arnhem op zondag 2 februari 2020 – Trouwbeurs Arnhem

Zondag 2 februari van 11:00 uur tot 17:00 uur vindt de Weddingfair Arnhem plaats. Kom gezellig naar de beurs in Arnhem. De entree is gratis. Ook kunnen jullie deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers ontvangen een leuke goodybag. Geniet van alle mooie trouwjurken in de bruidsmodeshows om 12:30 en om 15:00 uur. Op deze trouwbeurs zullen wij een set trouwringen twv 1000 euro verloten. Kom dus naar onze stand, om deel te nemen aan deze aktie.

Adres; Eusebius kerk
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem

trouw beurs

 

Trouwbeleving XL te Amsterdam op 16 februari 2020

Bezoek het Trouwbeleving XL Event in Loods 6 in Amsterdam van 11 tot 16 uur. Op deze prachtige, industriële locatie vindt de leukste en gratis trouwbeurs in Amsterdam plaats. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste bedrijven, tips voor een knallende party of opzoek zijn naar de mooiste bruidsjurk. Bij het Trouwbeleving XL event in Loods 6 in Amsterdam zijn jullie aan het juiste adres. Willen jullie inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bezoek dan de gratis trouwbeurs in Loods 6 in Amsterdam op 16 februari 2020.

Adres; Loods 6
KNSM-Laan 143
1019 LB Amsterdam

 

Trouwen informatie beurs  Huis Bergh – Trouwbeurs Achterhoek

Huis Bergh is een kasteel in ’s Heerenberg zoals het hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, rood-wit gekleurde luiken, wapperende vlaggen en verdedigingstorens. Dit alles maakt het kasteel tot een zeer aantrekkelijke trouwlocatie voor een bruiloft.

Het karakteristieke kasteel leent zich uitstekend voor een complete bruiloft, vanaf de huwelijksvoltrekking in de Habsburgerzaal, het aansnijden van de bruidstaart en de receptie tot het diner en het feest. Aansluitend kunnen jullie overnachten in een luxue suite in een kasteeltoren. Ook is het mogelijk om buiten te trouwen.

Kasteel Huis Bergh en de prachtige omgeving zijn een schitterend decor voor trouwfoto’s. En terwijl jullie bezig zijn met de fotoreportage, kunnen de gasten mee met een rondleiding door het kasteel.

Bereikbaarheid:
Kasteel Huis Bergh ligt in ’s-Heerenberg, een stadje ten oosten van Arnhem en Nijmegen. Vanaf Utrecht is het ongeveer een uur rijden. Het kasteel ligt 10 minuten verwijderd van de autosnelweg  A-12. Ook met het openbaar vervoer is het kasteel goed bereikbaar.
trouwlocatie Huis Bergh 's heerenberg bruiloft

 

 

 

Bewaren

De zekerheden van Juwelier de Tijd

 • Rechtstreekse inkoop van de grootste trouwringen fabrikanten van Europa
 • Keuze uit duizenden modellen
 • Custom made, ontwerp zelf jullie droomringen
 • Gratis gravure aktie
 • Gratis verzekerd tegen diefstal (3 jaar)*
 • Maat garantie (Geldt niet voor alle modellen)
 • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
 • Levenslange garantie op materiaal en fabricage

Juwelier De Tijd

Doctor Hubernoodtstraat 34A
7001 DX Doetinchem (Gelderland)

Tel: 0314 39 20 66
info@juwelierdetijd.nl

tell-02

google_plus  youtube_2

Taxateur, Goudsmid & Diamantair

 • Meester Goudsmid designer
 • Register Taxateur & schade-expert
 • Diamantexpert C.D.G.
 • Europees Gemmoloog E.G.
 • Edelsteendeskundige D.G.I.