Professioneel en deskundig advies
op maat

Maak nu een afspraak

Ambachtelijke Fairtrade trouwringen
… Met liefde gemaakt door Juwelier de Tijd

Maak nu een afspraak

Het grootste aanbod
… keuze uit duizenden ringen

Maak nu een afspraak

Gebruik onze designer
… en ontwerp jullie unieke trouwringen

Maak nu een afspraak

Trouwbeurs Arnhem - Doetinchem - Nijmegen Bruidsbeurs

Ivm uw en onze veiligheid zijn alle getoonde sieraden en trouwringen op de trouwbeurzen dummy (geen edelmetaal). In de juwelierszaak en trouwringenstudio zijn de echte exemplaren te bekijken en passen.

 

Wedding fair te Arnhem op zondag 10 februari 2019- Trouwbeurs Arnhem

Zondag 10 februari van 11:00 uur tot 17:00 uur vindt de Weddingfair Arnhem plaats. Kom gezellig naar de beurs in Arnhem. De entree is gratis. Ook kunnen jullie deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers ontvangen een leuke goodybag. Geniet van alle mooie trouwjurken in de bruidsmodeshows om 12:30 en om 15:00 uur. Op deze trouwbeurs zullen wij een set trouwringen twv 1000 euro verloten. Kom dus naar onze stand, om deel te nemen aan deze aktie.

trouw beurs

 

 

Bruidsbeurs trouwlocatie Partycentrum Plok op woensdag 5 september in Didam

Op woensdag 5 september vindt de bruidsbeurs bij Partycentrum Plok plaats. Trouwen op jullie eigen manier, maar dan net even anders. Kom naar de trouwbeurs en laat je inspireren door de specialisten uit de trouwbranche. Jullie kunnen terecht van 19:00 uur tot 22:00 uur op de trouwbeurs in Didam. Om 21:00 uur zal er een mooi verzorgde bruisshow plaats vinden. Graag stellen wij alvast een aantal trouw-specialisten aan jullie voor die te vinden zullen zijn op de trouwbeurs. Bruidsfotograaf Dies Goorman, bruidsmode van bruidsatelier Petra, zangeres Maartje Unplugged en trouwlocatie Kasteel Huis Bergh uit ’s Heerenberg.

Adres Partycentrum Plok
Dijksestraat 52
6942 GD Didam

bruidsbeurs-didam-plok

 

Trouwbeleving Event in Kasteel Rosendael

Vlakbij Arnhem in Rozendaal ligt het prachtige Landgoed Rosendael. Het indrukwekkende en historische kasteel ligt gelegen in een mooi aangelegd park. Als trouwlocatie kan zowel het kasteel als de oranjerie dienen. Dit is de perfecte trouwlocatie voor wie elkaar het ja-woord wilt geven in een romantische omgeving. Er kan een fotoshoot plaatsvinden in het park terwijl de gasten een rondleiding krijgen door het museum van het kasteel. Tijdens het Trouwbeleving Event op zaterdag 10 oktober kunnen jullie een rondleiding krijgen door het kasteel en kennis maken met de specialisten uit de Trouwbranche. Wij van Juwelier de Tijd zullen een uitgebreide collectie trouwringen, verlovingsringen, memoireringen, briljanten ringen en bruidssieraden tonen.

Adres locatie:
Kasteel Rosendael Rosendael 1 6891 DA Rozendaal

bruidsbeurs kasteel Rosendael

 

Trouwen informatie beurs  Huis Bergh – Trouwbeurs Achterhoek

Huis Bergh is een kasteel in ’s Heerenberg zoals het hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, rood-wit gekleurde luiken, wapperende vlaggen en verdedigingstorens. Dit alles maakt het kasteel tot een zeer aantrekkelijke trouwlocatie voor een bruiloft.

Het karakteristieke kasteel leent zich uitstekend voor een complete bruiloft, vanaf de huwelijksvoltrekking in de Habsburgerzaal, het aansnijden van de bruidstaart en de receptie tot het diner en het feest. Aansluitend kunnen jullie overnachten in een luxue suite in een kasteeltoren. Ook is het mogelijk om buiten te trouwen.

Kasteel Huis Bergh en de prachtige omgeving zijn een schitterend decor voor trouwfoto’s. En terwijl jullie bezig zijn met de fotoreportage, kunnen de gasten mee met een rondleiding door het kasteel.

Bereikbaarheid:
Kasteel Huis Bergh ligt in ’s-Heerenberg, een stadje ten oosten van Arnhem en Nijmegen. Vanaf Utrecht is het ongeveer een uur rijden. Het kasteel ligt 10 minuten verwijderd van de autosnelweg  A-12. Ook met het openbaar vervoer is het kasteel goed bereikbaar.
trouwlocatie Huis Bergh 's heerenberg bruiloft

 

 

Trouwbeleving Event in Kasteel Cannenburch

Onder de rook van Apeldoorn, staat in het beeldschone park, kasteel Cannenburch. Deze trouwlocatie is de plek bij uitstek voor uw bruiloft, als jullie gaan trouwen in de omgeving van Arnhem en Apeldoorn. De trouwauto kan over de brug via de oprijlaan tot de grote deuren van de zaal rijden. De mooie ontvangsthal is een romantisch decor voor de ceremonie. Voor kleine gezelschappen is het de huiskapel de plek om elkaar het ja-woord te geven.
Tijdens deze bruidsbeurs zal er een verscheidenheid van exposanten aanwezig zijn. U kunt denken aan bruidsmode, trouwfotografie, dj’s, trouwambtenaar en veel meer. En uiteraard zijn wij als de trouwringen-specialist aanwezig. Kom u ook?
Tijd: 11.00 – 16:00 uur.

Adres:
Kasteel Cannenburch
Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen

Trouwbeurs Arnhem Apeldoorn Doetinchem Nijmegen

 

Wedding Event Hengelo in Het Wapen van Beckum – Bruidsbeurs Hengelo Overijsseltrouwbeurs
Een trouwbeurs voor diegene die elkaar binnenkort het ja-woord geven. Van 11.00 – 17.00 uur. Met onder andere wervelende bruidsshows, laatste trends en diverse beurskortingen. Kom inspiratie opdoen samen met je partner, vriendinnen en/of familie.

Openingstijden
Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur
Modeshowtijden
Om 12:30 en 15:30

Entree
7,50 incl. goodiebag
Voorverkoop 2 voor €12,00

Adres:
Het Wapen Van Beckum
Beckumerkerkweg 20
7554 PV Hengelo

 

Bruidsbeurs in de IJsselhoeve te Doesburg – Trouwbeurs Gelderland

Bij de IJsselhoeve Bruidsbeurs staat persoonlijke aandacht en gezelligheid centraal voor aanstaande bruidsparen. Jullie kunnen je perfect oriënteren op de dag van jullie leven met behulp van de professionals uit de trouwbranche. De entree is gratis.

Programma bruidsbeurs

 • Ontvangst: bruisend ontvangst
 •  Aanvang: 18:30 uur
 • Eerste modeshow: 19:30 uur
 • Tweede modeshow: 21:15 uur
 • Eind tijd: 22:30 uur

Adres:
Partyboerderij De IJsselhoeve
Eekstraat 15
6984AG Doesburg

bruidsbeurs

Love and Marriage beurs Utrecht

Op Love & Marriage Beurs in Utrecht kunnen jullie je laten inspireren door de vele trouwspecialisten op het gebied van bruidstaarten, trouwringen, bruidsreportages, beauty, trouwvervoer, trouwkaarten etc, etc. Je kunt op één dag ideeën opdoen, informatie inwinnen, vergelijken en afspraken maken met verschillende aanbieders.

 www.trouwplannen.nl

LM

 

 

Bewaren

De zekerheden van Juwelier de Tijd

 • Rechtstreekse inkoop van de grootste trouwringen fabrikanten van Europa
 • Keuze uit duizenden modellen
 • Custom made, ontwerp zelf jullie droomringen
 • Gratis gravure aktie
 • Gratis verzekerd tegen diefstal (3 jaar)*
 • Maat garantie (Geldt niet voor alle modellen)
 • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
 • Levenslange garantie op materiaal en fabricage

Juwelier De Tijd

Doctor Hubernoodtstraat 34A
7001 DX Doetinchem (Gelderland)

Tel: 0314 39 20 66
info@juwelierdetijd.nl

tell-02

google_plus  youtube_2

Taxateur, Goudsmid & Diamantair

 • Meester Goudsmid designer
 • Register Taxateur & schade-expert
 • Diamantexpert C.D.G.
 • Europees Gemmoloog E.G.
 • Edelsteendeskundige D.G.I.