Professioneel en deskundig advies
op maat

Maak nu een afspraak

Ambachtelijke Fairtrade trouwringen
… Met liefde gemaakt door Juwelier de Tijd

Maak nu een afspraak

Het grootste aanbod
… keuze uit duizenden ringen

Maak nu een afspraak

Gebruik onze designer
… en ontwerp jullie unieke trouwringen

Maak nu een afspraak

Titanium & tungsten goedkope & onkrasbare trouwring

Titanium & tungsten goedkope & onkrasbare trouwring
De titanium trouwringen in de trouwringenstudio van juwelier de Tijd zijn een hoogwaardig Duits kwaliteitsproduct. Kenmerkend voor de collectie zijn de elegante en tijdloze ontwerpen. Het titanium wordt veelal gepolijst en geborsteld gecombineerd waardoor een mooi contrast ontstaat.  Ook zijn er combinaties mogelijk met carbon of geel-, rosé- of wit goud. De titanium relatieringen worden vervaardigd in Duitsland door de beste trouwringenfabrikanten. In onze webshop kunt u een grote collectie ringen bekijken. Direct online bestellen is mogelijk. Bij opmerkingen kunnen in het bestelsysteem de ringmaten opgegeven worden, en indien gewenst de gravuren in de trouwring.

Titanium trouwring
Een titanium trouwring is harder dan edelstalen ringen, ze zijn ontzettend licht, niet oxiderend, vormvast en huidvriendelijk. En een perfecte keuze voor mensen met een huidallergie. Ervaar ook deze bijzondere kwaliteiten van titanium trouwringen. Wij laten u graag het verschil zien tussen de edelstaal, titanium en wolfraam-carbide tungsten relatieringen.

titanium trouwringen (2)

titanium trouwringen (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Tungsten trouwringen

Bijzonder aan de wolfraam-carbide trouwring is dat het niet kan krassen met dagelijks dragen. Ook is het zwaarder van gewicht dan een titanium ring. Widia, hoe tungsten ook wel genoemd wordt, is een keramische stof die ontstaat uit wolfraam en koolstof (mengkristal). De naam widia is afgeleid van het Duits ‘wie Diamant’. Deze naam heeft het gekregen door de exceptionele hardheid. In het verleden werd wolfraam toegepast in snijapparatuur, en sinds kort ook als trouwring.

 

Uniek relatiering-ontwerp

Willen jullie de trouwringen liever wat breder? Een ander profiel? Of toch net wat meer briljanten in gedachten? TitanFactory relatieringen kunnen geheel aangepast worden naar eigen wens. Vraag naar de mogelijkheden, bijna alles is mogelijk!

 

10 jaar maatgarantie

Bij aanschaf van titanium trouwringen bij ons ontvangen jullie gratis een maat-garantie: mocht uw ring na verloop van tijd niet meer passen, dan kunt u tegen een aantrekkelijke prijs een nieuwe ring op maat krijgen. Binnen een jaar is deze omruiling kosteloos. U betaalt alleen het verwijderen- en het opnieuw aanbrengen van de gravure. Na 1 jaar komen er eenmalige service kosten van € 35,00 bij. De maatgarantie vervalt bij een ontwerp op maat.

banner1banner2

titanium-tungsten-goedkope-onkrasbare-trouwring

 

Vervaardiging wolfraam relatieringen
In het productieproces van een ring wordt het wolfraam en koolstof eerst gemalen tot een poeder. Daarna wordt het samengeperst onder hoge druk. Nu heeft de ring vorm gekregen. Dan wordt de trouwring op 2400°C gesinterd in een oven onder zuurstofvrije omstandigheden. Tenslotte wordt de ring gesneden en bijgeslepen met diamantgereedschap. Om een wolfraam trouwring af te werken zijn ongeveer 30 verschillende behandelingen nodig. Dit proces is vergelijkbaar met het snijden en slijpen van diamant.

 

titanium trouwringen (4)

titanium trouwringen (3)

De zekerheden van Juwelier de Tijd

 • Rechtstreekse inkoop van de grootste trouwringen fabrikanten van Europa
 • Keuze uit duizenden modellen
 • Custom made, ontwerp zelf jullie droomringen
 • Gratis gravure aktie
 • Gratis verzekerd tegen diefstal (3 jaar)*
 • Maat garantie (Geldt niet voor alle modellen)
 • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
 • Levenslange garantie op materiaal en fabricage

Juwelier De Tijd

Doctor Hubernoodtstraat 34A
7001 DX Doetinchem (Gelderland)

Tel: 0314 39 20 66
info@juwelierdetijd.nl

tell-02

google_plus  youtube_2

Taxateur, Goudsmid & Diamantair

 • Meester Goudsmid designer
 • Register Taxateur & schade-expert
 • Diamantexpert C.D.G.
 • Europees Gemmoloog E.G.
 • Edelsteendeskundige D.G.I.