Professioneel en deskundig advies
op maat

Maak nu een afspraak

Ambachtelijke Fairtrade trouwringen
… Met liefde gemaakt door Juwelier de Tijd

Maak nu een afspraak

Het grootste aanbod
… keuze uit duizenden ringen

Maak nu een afspraak

Gebruik onze designer
… en ontwerp jullie unieke trouwringen

Maak nu een afspraak

Horloge kopen in Doetinchem? Bekijk nu ons aanbod Bruno Söhnle Glashutte horloges

nieuw-collectie-bruno-sohnle-horloges-doetinchem

Horloge kopen in Doetinchem? Bekijk nu ons aanbod Bruno Söhnle Glashutte horloges

Op zoek naar een horloge in Doetinchem? Bekijk onze uitgebreide collectie Bruno Söhnle horloges aan de dr. Huber Noodtstraat in Doetinchem. Al ruim twee decennia worden Bruno Söhnle horloges vervaardigd in de horlogestreek Glashütte te Duitsland. Zwitserse quartz-, handopwind- en automaat uurwerk horloges worden er ‘veredelt’ tot een Glashütte horloge. Benieuwd

Geschiedenis van het Bruno Söhnle horloge

Bruno Söhnle maakt al sinds de vorige eeuw hoogwaardige horloges in de welbekende Duitse horlogestreek Glashütte. De kunst van het vervaardigen van horloges maakt al meer dan een halve eeuw uit van de familiegeschiedenis. Voor Bruno Söhnle was 2 mei 1957 de dag dat hij begon met het maken van precisie-horloges. Toentertijd waren mechanische horloges de standaard. In 1960 en 1970 werden de nieuwste technologieën al door Bruno Söhnle gebruikt voor het vervaardigen van horloges. Hiermee werd een nieuwe standaard geïntroduceerd voor precisie quartz-horloges. Hierdoor is de naam Bruno Söhnle al meer dan 50 jaar een begrip in de Duitse horloge-industrie. Het voormalige Assmann-Haus in Glashütte in Saxony is zowel een productie als ontwikkelingscenter voor hoogwaardige uurwerken van Bruno Söhnle door gekwalificeerde specialisten.

horloge-doetinchem-bruno-sohnle-marcato

 

Duitse kwaliteitshorloges uit Glashütte

Alle Bruno Söhnle horloges hebben aan de buitenkant het Glashütte logo. Dit logo verzekert u van bewezen Duitse kwaliteit van het uurwerk. Bij het vervaardigen van de kast voor de horloges wordt enkel hoogwaardig roestvrij staal gebruikt. Het 316L staal wordt gekarakteriseerd door zijn hardheid, laag nikkel gehalte en hoog draagcomfort.Saffier is een van ‘s werelds meest harde typen kristallen voor horloge glazen. Door de hoge straalafbreking zorgt dit kristal er voor dat de wijzer altijd oplicht waardoor het aflezen van de tijd veel gemakkelijker is. Saffier kristal is tevens extreem krasbestendig. Hierdoor is uw horloge altijd beschermt tegen krassen.Superieure waterresistentie en hoge impactresistentie zijn nodig voor een horloge voor alledaags gebruik. Bruno Söhnle horloges zorgen ervoor dat dit wordt bereikt door schroefkronen op de meeste modellen. De kroon wordt vastgeschroefd in de kast waardoor de kast aanzienlijk waterbestendiger is.

horloge-juwelier-doetinchem

Horloges met quartz uurwerk

Bruno Söhnle horloges vertellen niet alleen de tijd met de precisie van het quartz uurwerk, maar combineren schoonheid en perfectie bij elk ontwerp waardoor elk moment dat u de tijd afleest een speciaal moment wordt. De kunst van de horlogeontwerpen om van elk moment een speciaal moment te maken ontstaat door gebruik te maken van klassiek design en te concentreren op de essentiële onderdelen met oog voor detail. Het hart van elk Bruno Söhnle horloge is het Swiss Ronda quartz uurwerk, verfijnd in Glashütte te Duitsland. Het verzekerd u van absolute precisie en kan een numerieke of teruglopende kalender bevatten of zelfs een tweede tijdzone.

juwelier-doetinchem-horloge-kopen

Horloges met automaat uurwerk

Traditie en vooruitgang – zijn de twee principes van het Bruno Söhnle atelier dat is opgericht meer dan tien jaar geleden. In het voormalige Assmann-Haus heeft Bruno Soöhnle de productie en ontwikkeling gehuisvest. Het afgelopen decennium heeft hier de productie van hoogwaardige kwaliteit en precisie horloges met aangepaste quartz uurwerken plaatsgevonden. Zeven jaar geleden heeft de productie van het eerste Mechanik-Edition horloge voor roerig in de horloge-industrie gezorgd. Hierna is er een collectie van in eerste instantie totaal vier modellen ontwikkeld met verschillende wijzers. Tot nu toe is deze collectie zeer succesvol geweest in de markt waardoor de collectie is uitgebreid met meer modellen. De beweging van het automatische uurwerk is gebaseerd op Zwitserse technologie. Alle onderdelen van het uurwerk worden in Glashütte vervaardigd en verfijnd in onze horloge-workshop. De rotor, dit is de automatische drive voor de precisie bewegingen, is door Bruno Söhnle hemzelf ontwikkeld.

handopwind-horloge-doetinchem

De zekerheden van Juwelier de Tijd

 • Rechtstreekse inkoop van de grootste trouwringen fabrikanten van Europa
 • Keuze uit duizenden modellen
 • Custom made, ontwerp zelf jullie droomringen
 • Gratis gravure aktie
 • Gratis verzekerd tegen diefstal (3 jaar)*
 • Maat garantie (Geldt niet voor alle modellen)
 • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
 • Levenslange garantie op materiaal en fabricage

Juwelier De Tijd

Doctor Hubernoodtstraat 34A
7001 DX Doetinchem (Gelderland)

Tel: 0314 39 20 66
info@juwelierdetijd.nl

tell-02

google_plus  youtube_2

Taxateur, Goudsmid & Diamantair

 • Meester Goudsmid designer
 • Register Taxateur & schade-expert
 • Diamantexpert C.D.G.
 • Europees Gemmoloog E.G.
 • Edelsteendeskundige D.G.I.