Professioneel en deskundig advies
op maat

Maak nu een afspraak

Ambachtelijke Fairtrade trouwringen
… Met liefde gemaakt door Juwelier de Tijd

Maak nu een afspraak

Het grootste aanbod
… keuze uit duizenden ringen

Maak nu een afspraak

Gebruik onze designer
… en ontwerp jullie unieke trouwringen

Maak nu een afspraak

Actueel

Dit zijn de vijftien mooiste trouwlocaties van Gelderland en de Achterhoek

Jullie gaan binnenkort trouwen, maar weet nog niet welke locatie in de buurt daar het best geschikt voor is? Juwelier De Tijd uit Doetinchem, de specialist in (het maken van) trouwringen, selecteert de vijftien meest bijzondere locaties in de Achterhoek en omstreken.

 

15. Monumentale boerderij De Eek, Steenderen
Trouwen op een monumentaal erf van een voormalig boerderij, met weids uitzicht over de akkers in de IJsselvallei, nabij het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. De gehele accommodatie, met drie historische bijgebouwen, staat exclusief tot jullie beschikking.

Trouwlocatie-boerderij-De-Eek-Steenderen

 

 

 

 

 

 

 

 

14. Villa Velperweg, Arnhem
Franse bistro met een chique touch. Binnen de historische muren van dit wijnkoperhuis bezit de bar een sfeer die hem tot een aantrekkelijke ontmoetingsplaats maakt voor levensgenieters, die een goed glas wijn weten te waarderen.

Trouwlocatie-Villa-Velperweg-Arnhem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13. Kasteel Slangenburg, Doetinchem
Trouwen op een kasteel, wie wil dat nu niet. Via de lommerrijke oprijlaan die naar Kasteel Slangenburg in Doetinchem lijdt, rijden jullie een prachtige dag tegemoet. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in het stijlvolle koetshuis, de bruidsreportage in de omliggende tuinen – althans, dat is een mogelijkheid. En daarna? Feest. Middeleeuws gezellig.

Trouwlocatie Kasteel Slangenburg, Doetinchem

 

 

 

 

 

 

 

 

12. Keuken van Hackfort, Vorden
Landgoed Hackfort, waar de Keuken van Hackfort onderdeel van is, is meer dan zevenhonderd hectare groot en kent een rijke geschiedenis. Het decor van jullie bruiloft is uiteraard het eeuwenoude kasteel, de prachtig en nog steeds draaiende watermolen en het oude Hof van Hackfort – de moestuin.

Trouwlocatie Keuken van Hackfort, Vorden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11. Landgoed Avegoor, Ellecom
Landgoed Avegoor in Ellecom dateert al van 1356 (!) en behoorde lange tijd toe aan de familie Van Oranje. Het achthectare grote landgoed wordt omringd door eeuwenoude beuken en eiken, en bevindt zich op het snijvlak van de schitterende Posbank en de onstuimige IJssel. Niet voor niets een populaire trouwlocatie.

Trouwlocatie Landgoed Avegoor, Ellecom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Stadhuis Doesburg, Doesburg
De oude binnenstad van Doesburg, met zijn vele bewaarde monumenten, is een uitgelezen locatie voor een sfeervolle huwelijksvoltrekking. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van het oude stadhuis? Het oudste gedeelte van het gebouw is al meer dan achthonderd jaar oud. In 1663 werd het wijnhuis, met daarin de trouwzaal, verbonden met het schepenhuis, en voilà – het stadhuis zoals wij dat nu kennen was geboren.

Trouwen Stadhuis Doesburg, Doesburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09. Oranjerie Kasteel Ruurlo
Trouwen in Kasteel Ruurlo is een droom die voor jullie uit kan komen. Staande op het bordes kijken jullie uit over het voorterrein waar lang geleden rijtuigen reden. Vanaf het water kunnen prachtige foto’s gemaakt worden met eeuwenoude bomen, romantische bruggetjes, een ruisende fontein en weelderige rododendrons op de achtergrond.
In combinatie met Oranjerie Ruurlo willen wij van jullie dag de mooiste van jullie leven maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08. Molen De Ster, Geesteren
Heddy Lester zong al: ‘In de mallemolen van het leven draaien we allemaal ons eigen rondje mee.’ Jullie eega kunnen de daad bij het woord voegen, en letterlijk jullie eerste rondje samen meedraaien in korenmolen De Ster in Geesteren. De molen is geen officiële trouwlocatie, maar in overleg kan er wel een huwelijksvoltrekking plaatsvinden. ‘Het sieraad van Geesteren’ is een unieke locatie voor een intieme trouwplechtigheid.

Trouwen Molen De Ster, Geesteren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

07. Beachclub Stroombroek, Braamt
Trouwen aan het water, het is lastig als je niet aan zee woont. Maar bij Beachclub Stroombroek in Braamt kan het. De locatie, gevestigd aan een grote plas met waterskibaan, zal naar wens worden ingericht met heerlijke loungebanken, tropische planten, ballon decoraties in de gewenste kleuren, verse kleurrijke bloemen en ’s avonds romantische fakkels en vuurkorven. En in jullie trouwkleding een rondje waterskiën kan natuurlijk ook, al zou het natuurlijk zonde zijn als jullie trouwdag op deze manier alsnog ‘in het water’ zou vallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

06. Huis de Voorst, Eefde
De huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, receptie, diner en het feest – het kan allemaal in Huis de Voorst in Eefde plaatsvinden. Reizen tussen verschillende locaties is dus niet nodig. Wat kunnen jullie verwachten? De Gravinnenkamer met haar Franse deuren, welke een uitzicht en toegang geven tot de Engelse landschapstuinen. De stijlvolle bibliotheek met bar, de klassieke en smaakvol ingerichte Henry Purcell-zaal met zijn talloze wandspiegels en tafelkaarsen en in het souterain, met zijn gewelven, bevindt zich een prachtige bar.

Trouwen Huis de Voorst, Eefde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

05. Maïsdoolhof en heggendoolhof, Ruurlo
De meest originele trouwlocatie van Gelderland ligt in Ruurlo. Elk jaar, van 1 april tot en met 31 oktober, kunnen jullie elkaar eeuwige trouw beloven in het duizelingwekkende maïsdoolhof. Ook het heggendoolhof (het grootste heggendoolhof ter wereld) en het bos bij het heggendoolhof zijn beschikbaar als trouwlocatie. Iets romantischer dan trouwen op in het bos – bijvoorbeeld op een mooie herfstdag – bestaat bijna niet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

04. Club 22/24, Doetinchem
Wat is er leuker dan trouwen op dé dansvloer van de Achterhoek? Club 22/24 in het centrum van Doetinchem biedt jullie deze mogelijkheid. Sinds enkele jaren is het mogelijk om elkaar in dit danswalhalla – misschien wel de plek waar jullie elkaar hebben leren kennen – het ja-woord te geven. De zaal is op verschillende manieren in te delen, bevat voldoende zitgelegenheid en natuurlijk de beste muziek. Speciaal voor jullie wordt Club 22/24 op ‘de mooiste dag van uw leven’ (natuurlijk in overleg) omgetoverd tot de meest hippe trouwlocatie waar je ooit bent geweest.

Trouwen Club 22-24, Doetinchem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03. Kasteel Huis Bergh, ’s-Heerenberg
Eén van de mooiste en beroemdste kastelen van onze regio is Huis Bergh, gelegen in het pittoreske stadje ’s-Heerenberg. Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Huis Bergh is een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie voor een feest. Er kan, sinds kort, zelfs buiten getrouwd worden. Daarnaast staan het kasteel en het omringende parkbos de Plantage het hele jaar garant voor een mooie bruidsreportage. De huwelijksnacht wordt, uiteraard, doorgebracht in een van de twee luxe torenkamers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

02. Landgoed Rhederoord, De Steeg
Statig landhuis met een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom. De mooiste dag van jullie leven kan er zo uit gaan zien: “Na het ja-woord openen wij de bordesdeuren en overhandigen wij u in onze tuin een vrolijk glas bubbels vanonder de eeuwenoude rode beuk. (-) Het huwelijksdiner vindt bijvoorbeeld plaats in onze robuuste Brantsenzaal of de sfeervolle Rode Zaal. Bij een zwoele zomersvond kunt u er ook voor kiezen om het diner geheel in de tuin te laten plaatsvinden. (-) Vervolgens is het tijd voor uw wervelende feest (24 uurs-vergunning) in onze Van Heeckeren Van Kell-zaal. Na een onvergetelijke dag kunnen jullie de huwelijksnacht doorbrengen in onze imposante balkonkamers met ligbad en groot balkon, waarvandaan jullie een adembenemend uitzicht hebben.” En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Trouwen Landgoed Rhederoord, De Steeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01. Villa Ruimzicht, Doetinchem
Het is de trots van Doetinchem: het onlangs geheel gerenoveerde Villa Ruimzicht. Het statige huis ligt op een rustieke locatie in het centrum van de stad, wordt omringd door een romantisch park met eeuwenoude bomen en mag gerust de meest stijlvolle plek van Doetinchem worden genoemd. On-Achterhoeks chique. Jullie hele huwelijksdag ligt hier in goede handen: van de huwelijksplechtigheid zelf, tot aan de receptie, het huwelijksmaal en het huwelijksfeest. En als een koning overnachten kan hier ook; Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima gingen jullie niet zo lang geleden namelijk al voor.

Trouwen Villa Ruimzicht, Doetinchem

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel veel succes gewenst met de keuze! Kijk hier voor een actueel overzicht van onze veelzijdige collectie trouwringen – altijd verrassend scherp geprijsd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar blogoverzicht

De zekerheden van Juwelier de Tijd

 • Rechtstreekse inkoop van de grootste trouwringen fabrikanten van Europa
 • Keuze uit duizenden modellen
 • Custom made, ontwerp zelf jullie droomringen
 • Gratis gravure aktie
 • Gratis verzekerd tegen diefstal (3 jaar)*
 • Maat garantie (Geldt niet voor alle modellen)
 • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
 • Levenslange garantie op materiaal en fabricage

Juwelier De Tijd

Doctor Hubernoodtstraat 34A
7001 DX Doetinchem (Gelderland)

Tel: 0314 39 20 66
info@juwelierdetijd.nl

tell-02

google_plus  youtube_2

Diploma's

 • Diamant gradueerder HRD
  »
  Hoge Raad Diamant Antwerpen
 • Europees gemmoloog EG
  »
  Federation of European Education in Gemmology
 • Art du bijou et du joyau
  »
  CFA Le Vigean
 • Joaillerie
  »
  CFA Le Vigean

Aangesloten bij

Gemmologisch Gilde Nederland
Waarborg Holland