Professioneel en deskundig advies
op maat

Maak nu een afspraak

Ambachtelijke Fairtrade trouwringen
… Met liefde gemaakt door Juwelier de Tijd

Maak nu een afspraak

Het grootste aanbod
… keuze uit duizenden ringen

Maak nu een afspraak

Gebruik onze designer
… en ontwerp jullie unieke trouwringen

Maak nu een afspraak

Assieraad, Herdenkingssieraden, Rouwsieraad, Herinneringssieraden - Goudsmid atelier Doetinchem

Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering” (S. Dali)
Een herinneringssieraad kan helpen bij de verwerking van het verlies van een geliefde of naaste. Wij helpen u graag bij het creëren van deze tastbare herinnering. Een herdenkingssieraad draagt u altijd bij u, waardoor de mooie herinnering altijd zal blijven bestaan.

sieraden vermaken goudsmid (4)

Herinneringssieraden
Na verlies van een geliefde kunnen wij een sieraad transformeren tot een gedenksieraad. Het is b.v. mogelijk de trouwring van uw overleden partner te verbinden met uw trouwring.   Zodat zij voor altijd verbonden zijn. Ook kunnen wij een trouwring transformeren tot een prachtige hanger dat u altijd dichtbij u kunt dragen. Er bestaan oneindige mogelijkheden tot het bedenken van een herdenkingssieraad. Heeft u een bijzondere herinnering aan uw dierbare dan kunnen wij een element toevoegen aan het rouwsieraad wat u hieraan herinnert.

gedenksieraden Herinneringssieraad

trouwring vermaken herinneringssieraad

Rouwsieraden
In ons goudsmid-atelier in Doetinchem, vervaardigen wij rouwsieraden met een speciale symboliek. Één ieder die bij ons komt heeft een ander verhaal. Daar hoort dus ook een uniek herdenkingssieraad bij. Elk sieraad wordt met de hand gemaakt, geen enkel stuk zal daarom hetzelfde zijn, het is dus uw eigen unieke herinnering. Graag helpen wij u op afspraak in alle rust en privacy om de mogelijkheden te bespreken. En te bekijken welk sieraadontwerp of aanpassing het beste bij u past. Uiteraard is het ook mogelijk vrijblijvend binnen te lopen.

Klik hier voor enkele voorbeelden.rouwsieraden

assieraad

Assieraden
Assieraden zijn in goud, zilver, edelstaal en titanium leverbaar. In iedere prijsklasse. Het verschil met een urn is dat u het altijd dichtbij u kunt dragen in bijvoorbeeld een ashanger of ring. Er bestaan assieraden waarbij u zelf het as (van een persoon of dier) kunt plaatsen. Ook vervaardigen wij assieraden waarbij wij het as voor u kunnen plaatsen. Voor een sfeerimpressie van assieraden klik hier.

assieraden gedenksieraad

Herdenkingssieraden
Wanneer wij met u een ontwerp bespreken, kunt u ervoor kiezen de sieraden van de overledene (en eventuele gravures in b.v. een trouwring) te behouden. Hierdoor is het voor de buitenwereld zichtbaar dat dit een herdenkingssieraad is. Ook kunnen wij de sieraden omsmelten en er geheel iets nieuws van maken, hierdoor heeft het een persoonlijke betekenis voor u dat niet direct voor de buitenwereld zichtbaar is.

Herinneringssieraad46

Vingerafdruksieraden of fotogravure
Het plaatsen van een vingerafdruk of foto maakt een gedenksieraad echt bijzonder en uniek. U kunt bij ons een vingerafdruk aanleveren. Maar ook bestaat er de mogelijkheid dat wij voor u een vingerafdruk maken. Één van onze methodes is het gebruik van een wasbolletje. Wij maken vervolgens een mal waarvan een gegoten afdruk gemaakt wordt in goud of zilver. Tevens in het ook mogelijk een fotoafdruk te plaatsen. Heeft u een foto van uw geliefde dan kan deze geplaatst worden op een herinneringssieraad. Graag lichtten wij in onze zaak de vele mogelijkheden toe.

De zekerheden van Juwelier de Tijd

 • Rechtstreekse inkoop van de grootste trouwringen fabrikanten van Europa
 • Keuze uit duizenden modellen
 • Custom made, ontwerp zelf jullie droomringen
 • Gratis gravure aktie
 • Gratis verzekerd tegen diefstal (3 jaar)*
 • Maat garantie (Geldt niet voor alle modellen)
 • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
 • Levenslange garantie op materiaal en fabricage

Juwelier De Tijd

Doctor Hubernoodtstraat 34A
7001 DX Doetinchem (Gelderland)

Tel: 0314 39 20 66
info@juwelierdetijd.nl

tell-02

google_plus  youtube_2

Taxateur, Goudsmid & Diamantair

 • Meester Goudsmid designer
 • Register Taxateur & schade-expert
 • Diamantexpert C.D.G.
 • Europees Gemmoloog E.G.
 • Edelsteendeskundige D.G.I.